block150 CT

block150 CVJ

block150 Cur internet

block150 CurForum

block150 Cur Entertainment

C logo 90x90Informatievoorziening over Curaçao via websites

De voornaamste doelstelling van CuraDeal is, om het publiek informatie te geven over Curaçao in een breed scala van onderwerpen. Het onderwerp ‘toerisme’ heeft bij ons veel focus omdat daar de meeste vraag naar is vanuit Nederland. De benadering van onze websites naar de bezoeker is meestal informeel en makkelijk leesbaar.

Lees meer: Informatie over CuraƧao

C logo 90x90Uw artikel, reclame of advertentie op onze websites

Het kan voor u zeer interessant zijn om op onze Curaçao websites vermeld te worden. Onze websites worden goed gevonden door het publiek. Het biedt voor u perfecte mogelijkheden om uw producten te promoten via een artikel, advertentie, bannerplaatsing of linkplaatsing.

Lees meer: Adverteren & promotie

C logo 90x90Uw vakantievilla of appartement op onze websites

Er wordt vaak gezocht naar vakantievilla's en vakantie appartementen. Door onze doelgroep en het groot aantal unieke bezoekers, is het zeer interessant om op onze Curaçao websites vermeld te worden. Speciaal voor deze categorie bieden wij interessante prijzen. Met 1 boeking heeft u de kosten ruimschoots terugverdiend.

Lees meer: Vakantievilla of appartement

C logo 90x90Grafisch design, Website design & Webhosting

Aangezien wij in Nederland al sinds 2005 Grafische design, Website Design & Webhosting service bieden via www.entertainmentservices.nl, was het een kleine stap om onze kennis over Curaçao en onze bestaande services te combineren. Wij bieden u daarom webhosting voor Curaçao, grafisch design en website design.

Lees meer: Website en grafisch design

C logo 90x90Domeinnamen door ons te koop aangeboden

In de loop der jaren hebben wij een groot aantal domeinnamen vergaard. Enkele daarvan bieden wij te koop aan. De meeste domeinnamen hebben een connectie met Curaçao, of met de entertainmentbranche.

Lees meer: Domeinnaam te koop

- Alle eventueel genoemde prijzen zijn per jaar en exclusief BTW. (21% voor Nederlandse bedrijven, 0% voor Curaçaose bedrijven).
- Wij plaatsen uw advertentie altijd in overleg met u. Wij vinden dat de website niet overspoeld moet worden met banners en advertenties, en uw reclame moet wel passen in de structuur/format van de website en het onderwerp.
- De teksten en advertenties moeten in ieder geval gelieerd zijn aan Curacao.
- De format van uw teksten, afbeeldingen en editorials moeten passen in onze website. In samenspraak met u zullen wij tot de best mogelijke oplossing komen.
- Reclames van de sex- of gokindustrie plaatsen wij niet. Wij behouden ons het recht om reclames/uitlatingen te weigeren.
- Wij voorzien alle uitgaande links van de “nofollow” tag. Dit heeft voor de bereikbaarheid van uw link geen gevolgen. De Google richtlijnen verplichten ons om de nofollow tag te hanteren, anders heeft dat negatieve gevolgen voor onze Google ranking.
- Wij behouden ons het recht om aangeleverde teksten te voorzien van de tekst “advertorial” of “advertentie”.
- U ontvangt van ons een Nederlandse factuur en een opdrachtbevestiging bij een eventuele opdracht, zodat alle afspraken duidelijk zijn voor beide partijen.

Adres

CuraDeal
Desmijndijk 18
4706 GJ  Roosendaal (NL)

KvK: 20134796
BTW: NL.1554.25.316.B01

Contact

E-mail: info@curadeal.com

Telefoon
Vanuit Curacao: 0031-165-533200
Vanuit Nederland: 0165-533200
Internationaal: +31 165 533200

Social Media

facebook Aad van Wijk
facebook CuraDeal
facebook CVJ